Ryktene sprer seg enda mer!

  

 

Det er et rykte om at Samsung skal holde et telefon event i August rett og slett for å publisere sine nye dippedutter før Apple gjør, eller, det er i så fall det folk tror.
Den koreanske teknologigiganten har annonsert at det kommer til å være enda et "Galaxy Unpacked" event som kommer til å bli holdt i New York City den 13. august.

De har ikke sagt noe særlig om hva de kommer til å vise- eller snakke om, men bildet som de har lagt ut på tvitter hinter en god del til den nye telefonen som vi har sett "leaks" av - Galaxy S6 Edge+ 

Hva tror du de kommer til å vise? Kan bildet antyde til noe annet? Smartklokke, tablet eller kanskje noe helt nytt?

4 kommentarer

ybanezkat

05.08.2015 kl.22:46

Mange tror det er Galaxy Note 5 og, men er kommet masse "leaks", bilder og sånt av den og.

Tord

05.08.2015 kl.22:48

ybanezkat: Det kan hende! Og det er en stor mulighet! Det er som oftest rundt denne tiden de publiserer sine flaggskip, og Note serien er jo godt likt av folkemassen :o

ybanezkat

05.08.2015 kl.22:54

Jepp, og jeg som nettopp kjøpte meg Note 4 :/ jaja, men har hørt litt "bad stuff" om Note 5 og som gjør at jeg fortsatt vil bruke den jeg har haha. Men ikke noe er annonsert enda og den telefonen er jo uansett "nyere". Dette kommer fra indiske menn i en gruppe på facebook som omhandler Galaxy Note 4 som jeg er medlem i :)

Tord

05.08.2015 kl.22:57

ybanezkat: Hehe, har selv Note 4 og er ganske så fornøyd :) - Det er aldri vits i å kjøpe første modell som kommer etter den du har, vent minst 2 modeller og du får mye mer for pengene ^_^

Kommer det en Note 5, så håper jeg de fikser litt mer RAM, det er det eneste problemet jeg har på min Note 4 for øyeblikket.

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits