FACEBOOK LAGRER ALT DU SØKER ETTER 

Clickbait? - Uheldigvis ikke, det er sant. Facebook har oversikt over alt du har søkt etter i flere år. Visstnok, så skal det visst hjelpe de med å gi deg bedre resultater når du søker, men fortsatt.

Hvis din Facebook ble hacket, så kunne det blitt til ganske så kleine spørsmål, som: "hvorfor brukte du 2 timer på denne jenten sin side?"

 

Så bare for å være helt sikker, så er det kanskje verdt å slette historikken. Ikke at jeg mener du har noen ting å skjule. *host* din ex sin side *host*

 

1. Det første du trenger å gjøre, er å gå inn på din profil. Ser du den lille "View Activity Log" knappen? Klikk på den. 

2. Da vil du se alt dette poppe opp, det er bare det siste du har gjort, som å høre på musikk, kommentert statuser osv.3. På venstre siden, klikker du hvor det står "more" under der hvor det står Photos, Likes og Comments.4.  Det vil komme frem utrolig mye forskjellig, men du trenger bare å klikke der det står "Search".5. Og der er alt! Det er litt artig å scrolle ned for å se hva slags ting du har søkt etter før, men av og til kan det kanskje lønne seg å bare kvitte seg med alt med en gang.6. FÅ DET VEKK. FÅ DET VEKK NÅ.8. Da var alt borte vekk!Vær så god.

 

 

Visste du om dette? Var det hjelpsomt?

3 kommentarer

Trollblomst

10.08.2015 kl.15:38

Er man logget inn på gmail blir også alt lagret! Det er scary og jeg føler meg overvåket når jeg trykker på nett. Også ser man ut av vinduet så er faen i meg google earth bilen der å knipser bilder også. Fuck this shit! Leave me alone!

Tord

10.08.2015 kl.15:40

Trollblomst: Hahaha! GTFO let me fap alone!

Yteen

10.08.2015 kl.18:44

Nei, visste ikke det, men det forundrer meg ikke! Tnx

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits