Solgte hele sitt livsverk! 

 

Hver eneste gamer som tenker på tiden da Plastation 1 var populært, kan ikke unngå å bli glad av nostalgi. Den hadde en utrolig katalog av spill og lanserte ikoniske spillserier som fortsatt holder på i dag.

En fyr i Japan klarte på ett eller annet vis å få tak i hvert eneste PS1 spill som ble utgitt i hjemlandet i løpet av årene, og nå bare slengte han hele samlingen online.

  

Du lurer kanskje på akkurat hvor mange spill som ble sluppet ut for konsollen i Japan, med tanke på at den hadde en enorm lang levetid. Denne fyren her sin samling var på 3290, som han mener er hvert eneste spill som er tilgjengelig til PS1. Selv om han kanskje har gått glipp av noen få spill, så er det fortsatt en fristende samling av det som er nå retro videospill.

 

 

Han satte spillene ut for salg på Yahoo sin auksjonside, hvor hele samlingen ble solgt bare innen 5 dager. Summen ble på 3 millioner yen, som er omtrent 200,000kr.

 

  

Men den heldige nye eieren for denne himmelske spill-samlingen har ett lite problem. Spillene var ikke i alfabetisk rekkefølge, så lykke til med det!

 

Hadde du betalt for en slik samling?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits