KONKURRENTEN TIL iPHONE?!

  

 

Tidligere Google ( eller skal vi si Alphabet nå(?)) , Apple og HTC ansatte har gått sammen og laget et nytt mobilutvikler selskap kalt Nextbit, og de lover noen veldig store ting!

 

De skal avduke sin første telefon 1. september som vil bli priset i "premium" kategorien av smartelefoner ( så ikke noe særlig billig, kan vi tenke oss)

 

Administrerende direktør Tom Moss har sagt at det kommer til å bli "friggin' awesome" og at telefonen skal på en måte utvikle seg over tid etterhvert som programvareoppdateringene blir bedre, det vil øke ytelsen og skytjenester kommer da til å utvide langrigsplassen.

 

"Your phone will perform better over time and function at a higher level because of this software enhancement. We're focusing on a device that can adapt to you.The company told CNET."

 

 Akkurat hva det betyr er fortsatt uvisst, Android slipper jo ut samme programvaren til så og si hver eneste enhet, så hvordan Nextbit kan være så sikker på at de vil være annerledes enn alle andre er veldig interessant, men er det ikke altfor ambisiøst? Bare tiden vil vise.

 

Med HTC nesten ute for telling og Samsung sine salg synker i et hurtig tempo, så er det en stor mulighet for at det er et marked for Nextbit. Men de er nødt til å finne en unik salgsmetode for å i det hele tatt komme seg i nærheten av Apple, eller?

 

Hva tror du? Virker dette lovende? Tør du å prøve dies første produkt?

2 kommentarer

Evas verdensreise

12.08.2015 kl.17:34

tror nok de som har iPhone kommer til å hold eseg til det... inkludert meg :P

Tord

12.08.2015 kl.17:36

Eventyrlyst: Hehe! Kan jeg tenke meg! - Da må du se innlegget mitt akkurat om iPhone brukere! :D

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits