Jeg er lei av å høre hvor vondt dere har det

  

EIRA CORNELIA HARVIK-WRIGHT som hun heter så pent i capslock, har skrevet en artikkel om akkurat dette.

Den kan du lese her:  http://www.tb.no/jakobsfordommer/uredigert/til-depressive-ungdommer-jeg-er-lei-av-a-hore-hvor-vondt-dere-har-det/o/5-76-120551?ns_campaign=article&ns_mchannel=recommend_button&ns_source=facebook&ns_linkname=facebook&ns_fee=0

 

Jeg må faktisk si meg litt enig, altså-- før dere brenner ned huset mitt-- så må jeg nevne at depresjon er selvfølgelig ikke bra, og jeg vet hvordan enkelte har det om dette emnet. Det er utrolig kjekt å lese om de som faktisk har kommet seg ut av en forferdelig fase, men at det er (en god del) mennesker der ute som på en måte utnytter situasjonen for å få flest mulig folk til å lese om den osv. synes jeg er lavmål. 
Derfor ser jeg meg en del enig i hva hun skriver, jeg leser om altfor mye slike hendelser på Blogg.no.

 

Hva synes du?

 

 

 

 

 

4 kommentarer

laylow x 👀

12.08.2015 kl.18:26

Ikke les det da. Alle kan skrive hva de vil og si hva de vil, da må man gjerne lukke øyene og ører, snu deg bort. Ikke bry deg rett og slett

Tord

12.08.2015 kl.18:28

coka: At du bryr deg og kommenterer på at jeg bryr meg og kommenterer er jo litt ironisk? :>>

laylow x 👀

12.08.2015 kl.18:31

Eg mente det til hun som skrev det ikke deg vennen min :) men jo kall meg gjerne ironisk søta ;*

Yteen

13.08.2015 kl.15:52

Disse eksemplene på hvorfor folk er depressive er veldige dårlige. Ja, noen kan si at man er depressiv fordi man får en dårlig karakter eller krangler med ei bestevenninne, men for å være helt ærlig dreier det seg ikke om å ikke "ha bein i nesa". Det handler heller om overdrivelse enn noe annet. Det viser seg faktisk at de fleste som er depressive prøver å skjule det enn å snakke om det.

Måten et slikt alvorlig tema blir latterliggjort er motbydelig. Å være depressive handler ikke alltid om hvor godt eller dårlig man har det, men hvordan man føler seg. Det er også derfor det er svært vanskelig å komme seg ut av depresjon på egenhånd. At noen går så langt at de skader seg er ofte et rop om hjelp, nettopp fordi de trenger noen der å støtte seg på gjennom en vanskelig periode.

Dette er et godt eksempel på hvor mange personer som faktisk ikke forstår hva depresjon er, og hvor alvorlig det ofte kan være. Det er derfor det er viktig å spre kunnskap om temaet. Det er da viktig å huske at alle personer er forskjellige, og spesielt når det kommer til slike situasjoner.

- Skrevet av Tom Inge Bech

Blir feil å ikke skille mellom de som er ordentlig deperimerte og de som går ut ifra å være det!

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits