Det går til helvete.

  

Nå har jeg prøvd litt av hvert, men det er utrolig vanskelig!

 

Merker at å være en kar som liker guttete ting ikke var det mest taktiske å blogge om på en bloggside som er dominert av damer :o

- Neida, joda, neida, joda. Jeg skrev egentlig dette som litt clickbait, men helt ærlig så merker jeg at det stuper om jeg ikke har de sykeste overskriftene.


Så! Det jeg lurte på, til dere fantastiske mennesker! Hva kan en kar blogge om, på en slik side? 

"Du må blogge om det du vil! Ikke bry deg om andre!"


Ja, men -- Jeg liker å få lesere >:)

 

Har du noen tips og triks?

4 kommentarer

Yteen

13.08.2015 kl.15:47

Tips til en enklere hverdag, Outfits, Fakta om mat, oppskrifter, Spennende bilder, inspirasjon, blogge om en kjent sak som er i nyheten osv osv,,,, (y) Og huske å kommentere andres blogger for å få egne lesere :) Ta gjerne en titt innom min blogg også!

Maren

13.08.2015 kl.15:48

Ja ikke enkelt dette der. Blogg om det som opptar deg. Ting vi jenter liker å lese. Du er utdannet innen design og design av ting og tang er populært her inne. Du må nesten prøve og feile, slik vi andre også strever med. Lykke til :):)

traust

13.08.2015 kl.16:02

Ikke vet jeg - men bilder av så søte pusekatter, gjør nok susen ;-)Ha en flott dag :-)

Marie Gjernes

13.08.2015 kl.22:57

Blogg om det du interesserer deg for, så får du de rette leserene! :) For eksempel noen innenfor design og animasjon? Jeg skal begynne på webdesign og foto til høsten, så det er hvertfall noe som ville interessert meg! :)

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits