Galning i skauen!

Da har jeg prøvd ut en del hvordan det er å ta bilder med mitt første og nye Olympus OM-D E-M10 kamera, og jeg må si meg ganske så fornøyd!

Nå må jeg vel å merke nevne at jeg har bare tatt meg en liten tur og tok kameraet med meg i samme slengen.


Det positive med dette kameraet er at det er veldig lite og lett å drasse med seg, og for de som er nybegynner (slik som meg) så har den allerede en god dose med ferdige innstillinger til de forskjellige situasjonene, men på samme tid er det mye annet for de som er mer avansert. Den har også tips og triks til hvordan man skal ta bilde av dyr og andre situasjoner.


Her er noen bilder av det jeg tok med vanlig standard makro setting med standard objektiv også, så det er ikke noe makro objektiv.

  

Ikke akkurat de mest barskeste bildene jeg har tatt, men det er en god start! Blir faktisk litt fascinert over hvor klare fargene er på bildene.

 

Hva synes du? Har du noen tips og triks? Eller er du også kanskje ny til dette?

4 kommentarer

Åeåe, blomsterpiken! Neida. Kjempe fine bilder :D

Tord

14.08.2015 kl.14:04

Karina Larsen: Ja, guuuri, nusselige bilder <3 åååsåfine

maibel

16.08.2015 kl.13:37

Er ikkje så lenge sia eg kjøpte meg nytt kamera heller, men du lærer ting med tia c: Men så skal eg reise på folkehøgskule med fotolinje såå (a)

Men like at du tar bilde av blomster for å teste da ut altså!

Tord

16.08.2015 kl.13:39

maibel: Hohoho! Frister nesten å studere foto selv! Altfor mange linjer som frister :(

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits