Guilty Pleasure Land!

Dette  innlegget ble kanskje litt lengre enn jeg trodde, men men! Enjoy!

Etter at jeg svidde av resten av mine penger på et nytt kamera, så måtte jeg være en god del sparsom- så i stedet for å stikke på byn denne fredagen (og heller ta det i dag på lørdag, fordi; spare logic) så stakk jeg og en kompis på turnering et sted som en god del har en del fordommer om.

Det er et nerde-autopia kalt: Outland. Der selger de alt av så og si det mest nerdeste du finner: Figurer, bøker, tegneserier, klær med spillmotiv, og klær til kjente karakterer og mye mer. Hver fredag (såvidt jeg vet, er ganske ny til dette) så er da da turnering i Magic: The Gathering, hvor da en god bunke med folk samler seg for å spille et ganske så fancy og strategisk kortspill! Å forklare hvordan det fungerer tar evigheter, men det er veldig gøy, og det samler folk til mye sprell og preik med nye folk som jeg synes er ganske kjekt.

#Datpose

 

Det ganske trist å tenke på at det å være "nerd" - altså -- å like noe såpass mye at man kjøper figurer eller andre relaterte ting som er rundt det, og så blir man stemplet som "rar" osv.

Her er noe eksempler:

Kjøpe f.eks genseren til en kjent figur i en anime er visstnok "teit og nerdete", men å kjøpe en fotballdrakt til en fotballspiller går helt fint.

Se på anime ( japansk tegneserie -- som har mye rettet mot voksne) er også "teit og nerdete" - men å se Frozen/Minions/Toy Story / you name it, og kunne sangene og nesten alt de gjør i de filmene, dét går helt fint- og i tillegg til det så er mesteparten av disse filmene rettet mot barn i motsetning til anime.

Samme går rundt plakater av fotball lag eller band osv.

Ha fokus på spill og alt rundt det har begynt å bli mer "greit" - men det er fortsatt mange som synes at det er teit, men på samme tid så går det fint at man bruker i overkant mye penger på gitarer og andre ting.

Menmen! Nok om det! Folk er forskjellig! Too bad bare at enkelte har så mye fordommer >:(


Men som du kan se, så var det kjekt!

 

 

Turneringen starter med at du får 3 pakker med kort, som man tar ett kort av, og sender resten til venstre, når pakken er tom, åpner vi ny og sender til høyre osv.

Det var oddetall i turneringen som gjorde at jeg ikke kunne være med en runde, men det ga meg et gratis "win" >:)

Som endte opp med at jeg kom på femte plass og vant en premie, woop woop!

Som var en pakke med kort. Hoho! 

Seieren måtte selvfølgelig feires med upperclass mat på denne fine dagen i Bergen. #classy #rich #cashisking

 

 

Har du noen guilty pleasures? Eller noe annet du vil snakke om / nevne?

2 kommentarer

Bra skrevet! Folk har som oftest fordommer fordi de har for lite kunnskap, eller enkelt og greit bare har som interesse å sette folk i bås.

Tord

15.08.2015 kl.16:07

Karina Larsen: Takk takk! ^_^

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits