4 TIPS FOR Å UNNGÅ TELEFONSELGERE

 

Det kan være mange forskjellige grunner som gjør at du kan bli ringt opp igjen av samme telefonselger/selskap, vel å merke hjelper disse tipsene deg til å unngå telefonselger fra samme selskap som ringer deg. Du blir nok ringt opp av en telefonselger senere, men det er stor sjanse for at dette ikke er av samme selskap.

 

 

1. Ikke ligg på røret ved det første du finner ut av at dette er en telefonselger. Da blir du kategorisert som en person som ligger på altfor tidlig, og du vil da bli lagt inn i en liste hvor de prøver å ringe deg en annen gang.

 

2. Ikke være en drittsekk, enkelt og greit. Hvis du føler for å være en drittsekk og komme med mye unødvendige utsagn, så kan det hende at telefonselgeren ligger deg inn i ringelisten igjen selv om du har bedt om å ikke bli ringt flere ganger.

 

3. Hvis du ikke vil ha produktet, ikke bare si at du ikke er interessert. Hvis du ikke er interessert i produktet eller deres service, så må du be om å ikke bli ringt av dem igjen. Bare å si at du ikke er interessert vil holde deg på ringelisten.

 

4. Ikke prøv å lure telefonselgeren. "Neinei, vi får alt som dere tilbyr gratis!" "Jeg har bygget min egen [sett inn produkt]" osv. Uheldigvis hjelper dette veldig lite, og du vil bli satt inn i ringelisten igjen.

 

Det er kanskje vanskelig for mange å være hyggelig og ærlig (spydig kommentar er spydig) - men dette får deg lengre her i livet, og spesielt hos telefonselgere. De snakker med hundrevis av mennesker for dagen, og du kan bare tenke deg hvor mange av de som er "pain in the ass" - og de er passe lei av å høre negative ting fra mennesker-- så å være negativ hjelper lite.

 

Håper disse tipsene hjalp! Har du hatt noe god og/eller dårlig erfaring med telefonselgere?

10 kommentarer

Caroline

17.08.2015 kl.16:49

Jeg pleier bare å blokkere telefonselgerne, det funker det og ;)

Tord

17.08.2015 kl.16:50

Caroline: Hvordan blokkerer du en telefonselger? - De ringer jo med veldig mange forskjellige telefoner, som har forskjellig nummer :o

snippen

17.08.2015 kl.16:52

Haha, kjekke tips! Ha en god dag videre :)

Hadde forresten satt veldig pris på om du tok en titt innom bloggen min og følgte den :D

Tord

17.08.2015 kl.16:53

snippen: Følger din om du følger min! 3:) MOHUAUHAUHA

Caroline

17.08.2015 kl.17:00

Ja, kanskje de gjør det, men med en gang jeg merker at det er en telefonselger i den andre enden, blokkerer jeg nummeret med en gang, så slipper jeg flere oppringninger av de! Denne prosedyren må da gjentas hvis de ringer på flere forskjellige nr.

Malene

17.08.2015 kl.17:00

Takk for tips! :)

Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)

Tord

17.08.2015 kl.17:01

Caroline: Som vil si at den ikke virker da(?) -siden den må gjentas :D Hoho! Neida, joda, neida, joda- om du synes det funker så er jo det bare for å fyre løs.

Iris

17.08.2015 kl.17:31

Jeg bare lar det ringe, jeg er tålmodig og de må GJERNE ringe til de stuper. For meg får de ikke tak i så lenge de lever, haha!

Zahide

17.08.2015 kl.20:08

Veldig mange gode tips. Har ikke tenkt på det før. Takk!

Hadde satt pris på om du tok en tur innom min blogg og følgte den :))

Tord

17.08.2015 kl.20:12

Zahide: bare hyggelig!

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits