Windows 10 kan ta seg en bolle!#Paint4life

 

Jeg er sykt fan av hva Microsoft har å tilby, og folkene i Microsoft er fantastiske mennesker-- Men...! - Windows 10 har på en måte skuffet meg, jeg driver mye med redigering og fjas i Adobe sine programmer, og nå kan jeg ikke bruke noen av programmene så og si. Alt er bugget på den fronten og en av grunnene for dette er at Windows har fjernet en god del DLL filer.

Men på samme tid, er det Microsoft/Windows sin feil, eller er det Adobe som kanskje skulle tatt en bit av samme bolle fordi de ikke har fått ræven i gir og fått programmene kompatibel til Windows 10?

Jaja, sånn utenom det har jeg ikke merket noen bugs, designet er fortsatt sexy synes jeg og DX12 som er med Windows 10 gjør dataen min til en spill-gud.

Etter jeg har lagt ut dette innlegget, så er det vel bare å vente på alle Mac'folkene som kommer til å ta på seg selv etter de har lest dette innlegget. Jeg har hatt Mac i 2 år, det var nok. MAC SUGER >:(((( #hatersgonnahate #bringthepitchforks #krig


Hvilke operativsystem synes du er best?

3 kommentarer

bernteriksandnes

23.08.2015 kl.15:47

Har ikke slitt nevneverdig med Win10, bortsett fra at jeg hele tiden må dra ut og sette inn USB-pluggen til lydanlegget. Ellers har jeg ikke merket så mange problemer med Win10.

Mac suger - totalt enig - hehe :D

Tord

24.08.2015 kl.14:19

bernteriksandnes: Haha! Jeg har bare problemer med DLL filene og slik, og vurderer å re-installere hele driten senere :o

bernteriksandnes

24.08.2015 kl.15:20

Tror nok det kan være smart ja ;-)

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits