DEN STORE TURNERINGEN ER HER!

 

I dag skjer det! Den nye utvidelsespakken er her! "The Grand Tournament" til Hearthstone skjer i dag 24 August! - Men siden opplegget egentlig skjer skjer i 'Murica så er klokkeslettet uvisst når det skjer i Norge.

 

Så sett deg på din hest, slip ditt sverd og forbered deg til i dag! 

Dette er en feiring av spesiell ekstravaganse du ikke vil gå glipp av, så KOM'AN!

132 kort med de fineste av Azeroths riddere og vinnere venter på deg til å bli laget, vunnet eller kjøpt, sammen med et par festlige overraskelser underveis. Turnér deg til seier på et helt nytt spillbrett, eller samle dine undersåtter til seier med en helt ny spillmekanikk: "Inspire".

"Inspire fungerer på den måten at når du bruker din "Hero Power" så vil det kortet du har som har "inspire" gi deg en bonus som kan bli veldig fancy! Dette liker jeg veldig godt- for det gjør at man blir litt mer aktiv på å bruke dine "Hero powers" som pleier å dø ut sent i spillet.

 

Det kommer også mange andre funksjoner enn bare "inspire" - Jeg vil snakke mer om dette på min live stream på YouTube, kommer du litt forsinket - så ikke fortvil! Du kan alltids se videoen fra starten av på samme kanal :)

Jeg har kjøpt 50 pakker (!) som venter på å bli åpnet i dag- så det blir ekstra spennende å se hvilke kort jeg får :D

 

 

Én kommentar

Malene

24.08.2015 kl.21:08

kjempe fin blogg

Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)

Skriv en ny kommentar

Tord

Tord

22, Bergen

22 år gammel dude som er utdannet innenfor design og animasjon! Har i overkant nerdefaktor og liker alt som er relatert rundt det.

Kategorier

Arkiv

hits